BAT60+ stævner

DGI- og BTDK-klubber har i en årrække gennemført et vist antal stævner om året. Både doublestævner og singlestævner. Sidste skud på stammen er 2-mands hold, hvor der spilles både double og single.

Spillerne inddeles i fire kategorier – fra A til D, hvor det i teorien gerne skulle være rimelig gode turneringsspillere i A og begyndere i D. Da vi ikke registrerer og giver points for placeringerne, er det hovedsagelig op til den enkelte at tilmelde sig rækken, hvor man synes ens niveau ligger. Nogle vil gerne have megen modstand, medens andre godt kan lide at være i den bedste halvdel af rækken. I de fleste tilfælde giver det jævnbyrdige kampe i de sidste runder.

Spillerne er næsten altid sikret minimum fire kampe. Stævnerne foregår normalt fra kl 10. til ca. 15. afbrudt af en lille frokost. Der er præmier til ca. hver fjerde – afhængig af slutpuljerne. I ganske enkelte tilfælde er der begrænsning på antal deltagere, da stævneafviklingen kan være afhængig af, hvor mange borde der er til rådighed. Der kræves ikke licens eller klubmedlemskab at deltage i stævnerne, men vi håber på, at så mange som mulig melder sig i registrerede klubber.
Se en stævnevideo her: Video fra BAT60+ stævne