Pressen om Bat60+

Eksponeringen deles op i to grupper, BAT60+’s egen produktion, evt. med underleverandør, som anvendes til kursusmateriale, sociale medier og bat60.dk. samt videoklip, produceret af eksterne producenter, som vises på eksterne TV medier. BAT60+ overholder de rettighedsbetingelser, der måtte være på de enkelte indslag.

TV- og radioindslag vises i dato-orden, de sidste først

Bornholm

Bornholms Tidende 9. maj 2019

Flere og flere ældre bornholmere får øjnene op for bordtennis. Sporten vinder i hvert fald markant frem i aldersgruppen 60 plus. Det viste onsdagens fremmøde i Hasle, da den landsdækkende organisationen BAT60+ inviterede til endnu et bordtenniskursus på Bornholm.

Se artiklen her.

Silkeborg

Silkeborg BTK 12. september 2018 TV2 Østjylland

Kilde: TV2 Østjylland

TV Østjylland besøgte Carsten V. Nielsen og Silkeborg BTK og fik en opskrift på, hvordan man holder på 60+ medlemmerne gennem fællesskaber. Meget inspirerende udsendelse og artikel .

Klik på billedet for at se udsendelsen.

Spændende start på eksponering Radiomediet åbner store muligheder på grund af mulighederne for mange gentagelser.

“P4 Sjælland, en tidlig morgen kl 6,30 møder 60+ bordtennisspilleren Kaj Gran op i P4’s studier i Næstved til et live radioindslag med reporter Johanna. Kaj bor til daglig i Sorø, så han var tidligt oppe”.

Næstved

Næstved P4’s Sjælland studier 12. september 2018 06:38

Det er virkelig et spændende indslag i P4′ s friske morgenudsendelse. Den varer godt 5 minutter og starter med en gang bordtennis i P4’s kælder, hvor Kaj server Johanna ud af lokalet. P4 fortæller dygtigt om BAT60+ konceptet, og Kaj kommer med alle de vigtige argumenter for at 60+’ere skal spille bordtennis.  Lyt til det her !

Klik på logoet og hør udsendelsen.

Kolding

BTK73 Kolding 4. september 2018 i TV2 Syd

TVSyd på besøg hos BTK73 Kolding 4. sept 2018. Historien handler om at ældre mænd holder sig i gang med bordtennis. Klik på billedet og se hele udsendelsen

 

Roskilde

Danmarks største BAT60+ klub findes i Roskilde med 130 medlemmer. Klubbens træner Ole Hückelkamp fortæller i en ½ time om baggrunden for tilstrømingen af 60+’erne til bordtennis. Klik på billedet for at se videoen.

Kilde: https://kanalhovedstaden.dk/program/4229/roskilde_har_flest_ældre_bordtennisspillere/?id=4229

Hillerød

60+ bordtennis mere end fordobles i Hillerød.  Her kommer de for fællesskabets og motionens skyld.

Kilde:http://tvnordsjaelland.dk/?poditemid=44336&sec=2815#sec=2815&index=5

Sorø

TV2 øst var til stede, da AF Sorø BTK holdt 60+ åbent hus januar 2017 og fik 40 nye medlemmer. Se videoen ved at klikke på billedet.

Kilde: journalist Søren Langhorn, sl@tveast.dk

Lemvig

Morten Ganderup genrejser gammel bordtennisklub i Lemvig og åbner mulighed for tilgang af ungdom igen og starter med over 20 nye 60+ medlemmer efter åbent hus i september 2017. Se nyheden fra TV2 midt og vest ved at klikke på billedet.

Kilde:https://www.tvmidtvest.dk/nyheder/11-09-2017/2220/flere-og-flere-seniorer-spiller-bordtennis?autoplay=1#player.

Brønshøj

Bordtennis hitter nu med over 100 60+ medlemmer og her spiller man 60+ bordtennis hele ugen. TV2Lorry kom på besøg og udfordrede på stedet to kvindespillere fra Brønshøj –  og fik bank! Klik på billedet for at se vieoen.

Kilde: https://www.tv2lorry.dk/artikel/bordtennis-hitter-blandt-aeldre-godt-humoer-og-hukommelse

Tølløse 60+ Bordtennis I DR1

DR1’s sundhedsmagasin med læge og journalist Peter Geisling fortæller i videoen (citat): “Megen forskning tyder på, at aktivitet og socialt liv er med til at holde hjernen skarp og modvirke demens. Det handler om at du er fysisk aktiv, sammen med andre, og bliver stimuleret i hjernen. Bordtennis kombinerer flere af de elementer, der skal til for at holde hjernen skarp.”  Klik på billedet for at se videoen.

Kilde:https://www.dr.dk/tv/se/sundhedsmagasinet/sundhedsmagasinet-3/sundhedsmagasinet-pas-pa-din-hjerne#!/

Helsingør

40 ud af 100 medlemmer er 60+ i Helsingør. Klik på billedet og se indslag fra TV Kronborg

Kilde: https://kanalhovedstaden.dk/program/1275/senior_bordtennis_og_pokalkamp/ oktober 2016

Odense og Brøndby

TV2 nyhederne, en september aften 2016, 4 minutter om 60+ bordtennis i den bedste sendetid. TV2 producerede et seværdigt videoklip hos OB Odense, hvor over 40 60+ bordtennisspillere viste deres passion og glæde ved spillet.

På grund af TV2 rettigheder, kan videoen kun vises internt indenfor egne rækker i lukket forum. Kontakt evt. ole.huckelkamp@bat60.dk.

Kilde:TV2 DVD med begrænsede rettigheder

                    BAT60+’s videoer og film

Odense

En film om glæde og passion med BAT60+. Se filmen ved at klikke på billedet.

Kilde: Bordtennis BAT60+ lang version.mov. Jeppe-Svendsen.dk

Landsdækkende

BAT60+ filmen som på 1 minut vist mere end 113.000 gange på Facebook.

Kilde: Bordtennis BAT60+ Kort version.mov

Brøndby

BAT 60+ lagde ud med kickoff i Idrættens hus for fulde huse i september 2016. Se video fra kickoff ved at klikke på billedet.

Kilde:DBTU’s youtube kanal.