• “Sådan gjorde de andre”

  •  Nye 60+ foreninger og afdelinger i Danmark

  •  Flere 60+ medlemmer i foreningerne

 

Roskilde

I august 2018 har RÆM bordtennis 130   60+ medlemmer

Læs mere her:

25 år med 60+ bordtennis i Roskilde

 

 

OB Odense

OB’s ældreafdeling er én af de mest velfungerende 60+ afdelinger i Danmark. Mange års traditioner for ældrebordtennis hat formet en 60+ afdeling, som er bygget op omkring store fællesskaber og deltagelse i udadvendte aktiviter med andre klubber. Dertil kommer nok nogen af de bedste faciliteter i Danmark i en ombygget kasernehal i Odense. Meget smukke lokaler og gode lysforhold giver spillerne lyst til til at spille bordtennis. Det er ikke tilfældigt at TV2 nyhederne kom forbi i efteråret 2016 og filmede og fangede glæden og passionen ved at spille bordtennis.

OB ældreafdelings driftige formand, Birgit Hjort Hansen.

Her ses en spilsituation fra den smukke hal.

Foto og video: Jeppe Svendsen

Se filmen her: Glæde og passion ved bordtennis i Odense

Læs mere her: OB’s ældrafdeling i bordtennis i mange år

 

Furesø BTK (Farum) og Jægerspris bordtennis

Foto: Privat

Billedet viser kompetencekursusholdet i Furesø BTK i Farum Arena i 2017. Furesø BTK har stillet deres dejlige bordtennislokaler til rådighed for BAT60+ kompetencekurser flere gange.

Gitte Schleimen Petersen er ildsjælen i Furesø BTK, som én af de eneste i Danmark anvendte Gitte i 2014/15 DBTU’s 60+ projektmateriale, “slagstyrke 60”, og fik stor succes medet det. Derfor var det naturligt, at fortsætte med BAT60+ projektet. Dygtig ledelse og ihærdige indsatser har bragt Furesø BTK op på omkring 70 medlemmer i 2018.

Læs mere her om Furesø BTK og om Jægerpris Bordtennis:

Furesø BTK og Jægerspris Bordtennis, to 60+ foreninger med succes