Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kurser for nybegyndere

31. december 2019

 

Begynderholdet i Jægerspris Bordtennis 080519

 

Tilmeld dig her. 24 91 43 89 eller mail: Henrik Møller henrik.moeller@dgi.dk

Yderlige spørgsmål: 22 42 14 17 Ole Hückelkamp  ole.huckelkamp@bat60.dk

BAT60+ har, som tidligere omtalt her på siden, haft stor succes med de gennemførte kompetencekurser. De fleste deltagere har givet udtryk for, at de havde haft stort udbytte af kurset. Dog har flere kursusdeltagere sagt, at de mente at styrkeforskellen på de meget øvede og de mindre øvede var for stor. Derfor har instruktørerne valgt at lave et begynderkurssus, som alene henvender sig til de mange nye spillere, som i de sidste par år har tilmeldt sig klubberne/foreningerne.

 

Begynderkurser gennemførste i 1.halvår 2019:

  • 020419 Ribe BTK, BAT60+ instruktør KB Nielsen OB
  • 100419 Jægerspris Bordtennis, BAT60+ instruktør Ole Hückelkamp
  • 150519 Rønde BTK, BAT60+ instruktør Carsten V Nielsen Silkeborg

 

Fagplaner og indhold i begynderkurserne:

Læs mere her:

https://bat60.dk/fagplaner-for-alle-bat60-kurser/ 

 

Om begynderkursus
Det er et to-timers kursus, som BAT60+ nu tilbyder de nye spillere der har lyst og energi til at få lidt mere styr på teknikken. Det er jo en kendt sag, at skal man lære noget nyt, skal man lære det rigtigt fra starten.
På kurset undervises der i batfatning og boldføling. Derudover får deltagerne indsigt i de mest basale slag såsom baghåndprik og forhånds- og baghåndskontra. Det hele sker i form af diverse øvelser, hvor slagene bliver indøvet.
Instruktørerne håber, at man i klubberne kan samle 5 – 10 nye spillere. Og hvis det ikke er muligt, kan man undersøge om naboklubberne har nye spillere som kunne tænke sig at deltage i kurset. Klubben/foreningen skal vælge en dag, hvor der er to timer ledigt i trænings lokalet, hvorefter DGI-konsulent Henrik Møller kan kontaktes på telefon: 24 91 43 89 eller mail: henrik.moeller@dgi.dk for endeligt at aftale begynderkurset.

Et godt tilbud
En af de dygtige instruktører fra BAT60+s instruktørteam vil herefter tage ud til klubben/foreningen på den ønskede dag og stå for undervisningen. Og da klubben/foreningen kun skal betale 1.000 kr. for kurset – uanset om der er fem eller ti deltagere på kurset – regner man i BAT60+ med, at dette tilbud vil blive taget vel imod i BAT60+ klubberne. Efter deltagelse på begynderkurset vil de fleste, efter instruktørernes mening, uden problemer kunne deltage på det noget mere krævende kompetencekursus.

 

Tekst og foto
Per Frederiksen

Detaljer

Dato:
31. december 2019
Begivenhed Kategori: